بهگزارش میراثآریا؛ این روزها اگر به عمارت تاریخی خسروآباد سنندج سر بزنید، با نمایشگاهی روبهرو میشوید که دیدن آثارش شما را به شگفتی و تحسین وامیدارد.
در این نمایشگاه که تحت عنوان صنایعدستی ویژه معلولان استان برپا شده است، مراکزی حضور دارند که ضمن معرفی و عرضه آثار هنری و ارزشمند معلولان و کمتوانان، توانستهاند در راستای شکوفایی استعدادها و توانمندیهای این قشر از جامعه گامهای مهمی بردارند.
مرکز حرفهآموزی معلولان "باور" مریوان از جمله مراکزی است که در این نمایشگاه حضوری فعال و پررنگ دارد؛ مهمان غرفه این مرکز شدیم تا در جریان اقدامات انجام گرفته و خدمات ارائه شده به جامعه هدف قرار بگیریم.
در بدو ورود با استقبال گرم مدیر این مرکز همراه شدیم؛ ساحل زراری ضمن توضیحاتی در خصوص شکلگیری این مرکز گفت: مرکز حرفهآموزی معلولان "باور" مریوان که از سال گذشته کار خود را آغاز کرده توانسته است با پذیرش بانوان معلول و کمتوان بالای ١٤ سال در راستای شکوفایی استعدادهای این قشر از جامعه گامهای محکمی بردارد.
او اظهار کرد: بانوان معلول این شهرستان با خلق آثار و محصولات صنایعدستی بسیار زیبا در این نمایشگاه نشان دادهاند که معلولیت محدویت نیست؛ معلولان و کمتوانانی که شاید تصور کنیم برای انجام امورات روزمره زندگیشان هم با مشکل روبهرو هستند.
زراری افزود: زیورآلات، تیکوبافی، بافتی، لباس محلی، عروسکسازی، وسایل تزئینی، چرمدوزی، کلاشبافی و .... از جمله محصولاتی هستند که برای معرفی و فروش بهنمایش گذاشته شده است.
مدیر مرکز حرفهآموزی معلولان "باور" مریوان عنوان کرد: آثار و محصولات این نمایشگاه حتی از سایر محصولاتی که در بازار عرضه میشود با کیفیتتر است و همچنین محصولات تولید شده توسط معلولان از لحاظ قیمت نیز نسبت به محصولات مشابه مناسبتر هستند.
او با بیان اینکه حضور در نمایشگاههای صنایعدستی شهرستان و استان، برپایی غرفه عرضــــه تولیدات توانخواهان و تشکیل کارگاههای آموزشی در این حوزه تنها بخشی از خدمات این مرکز میباشد، یادآور شد: برگزاری نمایشگاههای عرضه تولیدات هنری و صنایعدستی افراد دارای معلولیت، از غنیترین فرصتها در ایجاد انگیزه و امکان ارتباط دائمی معلولان با بازار کار است.
زراری بیان کرد: باید این فرصت برای افراد دارای معلولیت فراهم شود تا توانمندی و استعداد هنری و شغلی خود را ارتقاء داده و از آن نهتنها در جهت منافع اقتصادی خود و خانواده استفاده کنند بلکه از این رهگذر گامی بلند به سوی سلامت فکری، روانی و ایجاد اعتماد بهنفس و در نهایت غنیسازی جامعه بردارند.
مدیر مرکز حرفهآموزی معلولان "باور" مریوان در پایان سخنانش ضمن قدردانی از حمایتهای اداره بهزیستی و اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان مریوان درخصوص برگزاری دورههای آموزشی صنایعدستی برای این قشر از جامعه، گفت: امیدوارم بتوانم با پشتیبانی و همراهی مردم و متولیان، با قوت و قدرت بیشتر در این راه قدم بردارم.
انتهای پیام/
انتهای پیام/